Membrană RubberCover™ EPDM

Eficacitatea membranelor noastre de cauciuc  Rubbercover EPDM se datorează unicităţii şi proprietăţilor lor excepţionale. Componentele produsului sunt 100% vulcanizate şi oferă o bază calitativă datorită conţinutului lor de etilenpropilendienterpolimer monostrat.

Membranele  Firestone EPDM sunt folosite la sute de mii de construcţii internaţionale, comerciale şi industriale, la fel şi la construcţiile civile.

De ce să aleg membranele de cauciuc Rubbercover EPDM?

Caracteristic

Durabilitate unică şi rezistenţă UV

Membranele de izolaţie FirestoneRubberCover™ EPDM oferă protecţie unică faţă de ozon şi radiaţiile UV dar şi de temperaturile foarte ridicate ori scăzute. Nu necesită vopsire reflectorizantă. Durată de viaţă preconizată peste 50 de ani. Cele peste un miliard şi jumătate de metri pătraţi de izolaţie montate la nivel mondial reprezintă dovada grăitoare a performanţelor deosebite ale Firestone EPDM.

Pânze fără îmbinare

Membranele FirestoneRubberCover™ EPDM sunt fabricate în pânze mari fără îmbinare, până la lăţimea de 6,10 m, astfel majoritatea acoperişurilor civile poate fi izolată cu o singură pânză , fără crearea de cusături la faţa locului. În caz de nevoie pot fi obţinute şi membrane cu lăţimea de 15,25m şi lungimea de 30,5m.

lapostető szigetelés gumilemez időtállóságának vektorrajza

Rezistent, durabil în timp

Durată de viaţă preconizată peste 50 de ani. Să vă faceţi calcule pe decenii, şi uitaţi că aveţi acoperiş asupra capului.

lapostető szigetelés gazdaságosságának vektorrajza

Merită investiţia pe termen lung

Acoperişurile făcute cumembrană FirestoneRubberCover™ EPDM nu necesită întreţinere aproape de loc. Această proprietate în combinaţie cu durabilitatea şi cheltuielile reduse de montare dau ca rezultat cheltuieli calculate pe o durată de viaţă redusă.

lapostető szigetelés nincs lángolvasztás vektorrajza

Fără topire la flacără

Montajul membranelor FirestoneRubberCover™ EPDM este extrem de uşor. Se lucrează fără flacără, pentru că membranele sunt fixate de acoperiş cu ajutorul adezivului de contact. Îmbinarea membranelor se realizează cu vulcanizare la rece, astfel nu necesită topire la flacără sau sudare. Curat, simplu, fără pericole!

lapostető szigetelés rugalmasság vektorrajza

Elastic

Membrana FirestoneRubberCover™ EPDM rămâne elastică şi la temperaturi extrem de scăzute, astfel se lucrează cu ele cu uşurinţă în oricare perioadă a anului. Elasticitatea membranei (după încetarea acţiunii forţei îşi recapătă dimensiunile originale) este peste 300%, astfel urmăreşte cu uşurinţă toate mişcările clădirii.

lapostető szigetelés környezetbarát tulajdonság vektorrajza

Ecologic

Membrana FirestoneRubberCover™ EPDM este un material neutru, fără efecte semnificative asupra mediului pe parcursul fabricării, montării şi utilizării şi are o durată de viaţă lungă faţă de alte hidroizolaţii. Pe lângă acesteauzinele producătoare de Firestone EPDM au primit certificatul ISO 14001 pentru sistemul de gestionare a mediului aplicate de acestea.

lapostető szigetelés esővíz újrahasznosításának vektorrajza

Reutilizarea apei pluviale

Testele efectuate de laboratorul belgian acreditat Eurofins, renumit pentru analizele sale efectuate asupra mediului, au arătat că membrana FirestoneRubberCover™ EPDM şi tot sistemul său este adecvat recuperării apei pluviale, astfel apa adunată de pe acoperiş poate fi utilizată în aprovizionarea cu apă a gospodăriilor.

lapostető szigetelés gumilemezének tűzállóságának vektorrajza

Rezistenţă naturală la foc

Componenţa materialului membranei FirestoneRubberCover™ EPDM asigură rezistenţa la foc, astfel la construcţia acoperişului nu este necesară adăugarea în plus a unui produs de protejare împotriva incendiilor cu scopul să se obţină încadrarea BROOF (t1), BROOF (t3) sau BROOF (t4).

Video

Element de scurgere laterală(realizat cu bandă de acoperire)

Calculator Rubbercover™

Dimensiuni acoperiș

Întrebări frecvente

Galerie

Contact

    * cămpuri obligatorii

    • phone (+40) 745 603 234
    • email info(arond)rubbercover.ro
    • home Sântana de Mureș, str. Pârâului, nr.604/A